Onlangs is duidelijk geworden dat een bekend merk schoonmaakmiddelen uit de biologische sector toch niet zo verantwoord is als we allemaal hebben geloofd. Reden voor ons om op zoek te gaan naar een ander merk. En dat hebben we gevonden: Attitude uit Canada. Niet dat we zelf zijn afgereisd naar Canada, maar dat hoeft ook niet met ons wereld wijde web!

In Canada is een groep bewuste mensen zich op een dag gaan afvragen wat voor schadelijke stoffen via de huid naar binnen komen tijdens het douchen. Ze zijn niet bij de pakken neer gaan zitten toen ze het antwoord vonden, maar zijn in actie gekomen en hebben zo schoonmaak- en wasmiddelen ontwikkeld met duurzame veiligheid als uitgangspunt. Zo vind je geen giftige stoffen in deze middelen en zijn ze veganistisch en dierproefvrij. Ook worden de producten CO2 neutraal gemaakt.

Er zijn twee lijnen: Attitude little ones: speciaal bedoeld voor kinderen en mensen met een gevoelige huid en gevoelige luchtwegen en de classic: naast de reinigers en wasmiddelen bevat deze lijn ook heerlijk geurende afwasmiddelen en een natuurlijke luchtverfrisser.

Uiteraard hebben we de producten zelf getest en we zijn er erg tevreden over: de was ruikt heerlijk, de afwas wordt keurig schoon en het hele huis straalt! We zijn er trots op dat Attitude bij ons in de winkel staat.

Door Greet Geplaatst op