Wij verkopen nu ook demeterboeketten van Farm of the World in onze winkel!

Farm of the World

Farm of the World is een cultureel project opgezet voor Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018. In Húns wordt gezocht naar nieuwe en duurzame mogelijkheden voor het platteland. Dit doet zij door de creativiteit en ideeën van designers, artiesten, architecten en ambachtslieden met de lokale omstandigheden te combineren. Het resultaat is een rijkdom aan mogelijkheden en variatie: van demeterboeketten tot keramiek, tot verf tot voedsel.

Demeterboeketten

De boeketten worden samengesteld door Claudia Busson. Door het combineren van wilde planten met bloemen van eigen bodem, laat Claudia zien hoe bijzonder mooi de natuur is zonder het gebruik van kunstmest en chemicaliën. De boeketten reflecteren de levenscyclus van de natuur en haar seizoenen. Daarom zijn ze iedere week weer anders!

bio-bij-jansen-boeket-fotw-1

Hoe werkt het?

Je kunt uiterlijk woensdagmiddag je boeket via mail, telefoon of bij ons in de winkel bestellen. Claudia plukt ze vers van het land en op vrijdag kun je je bloemen op komen halen. De boeketten kosten €15,- per stuk en kunnen bij het afhalen betaald worden. Neem bij vragen gerust contact met ons op!

Kijk voor meer informatie over het project op www.farmoftheworld.nl

De boeketten reflecteren de levenscyclus van de natuur en haar seizoenen. Daarom zijn ze iedere week weer anders!

Door Anne Geplaatst op