Wij zijn blij want wij verkopen vanaf nu de biologisch-dynamische boeketten van De Kompenije uit Drachtstercompagnie!

Buiten bloeien

De bloemen en planten groeien buiten en zijn helemaal vrij van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest. Het zaad en plantgoed zijn gecontroleerd biologisch(-dynamisch) en hebben daarmee het Demeter-keurmerk. Als je kiest voor biologische bloemen uit de eigen regio, kies je bewust voor een korte keten. De boeketten komen rechtstreeks van de boerderij, zo help je als consument mee aan een duurzaam en vitaal platteland!

bio-bij-jansen-cn-bloemen-closeup-tmb-620

De boerderij heeft een grote variatie aan vaste planten en éénjarige bloemen. Daarnaast wordt het assortiment aangevuld met takken, grassen en kruiden. De bloemen worden vers voor je geplukt en gaan met de seizoenen mee, zo is het iedere keer weer een verrassing wat er in je vaas terecht komt. Het resultaat is een heerlijk geurend geheel met natuurlijke uitstraling!

Hoe werkt het?

Er zijn twee maten boeketten:

  • klein: € 8,95
  • groot: €12,95

Je kunt uiterlijk woensdag je boeket via mail, telefoon of bij ons in de winkel bestellen. Ze worden vers van het land voor je geplukt en je kunt ze op vrijdag op komen halen!

De bloemen worden vers voor je geplukt en gaan met de seizoenen mee, zo is het iedere keer weer een verrassing wat er in je vaas terecht komt!