Wij zijn fan van de duurzame scheermessen van Oceonics!

Ze gaan een leven lang mee, de mesjes zijn eenvoudig te vervangen en je bespaart per jaar zo'n 14 plastic wegwerpmesjes! O ja, en ze zijn ook nog heel stijlvol en een eye-catcher in de badkamer!⁠

bio-bij-jansen-oceonics-drie-mesjes-tmb-620

Door het lange handvat heb je een stevige grip en de gesloten kam zorgt ervoor dat het mesje keurig op z’n plek blijft. Zo wordt het scheren van de bikinilijn, benen, baarden en oksels een stuk veiliger en makkelijker.

Het scheermes wordt geleverd met vijf losse opzetmesjes. Je moet er dus nog één bevestigen aan de houder voordat je kunt scheren. Houdt hiervoor de kam vast en draai het handvat los. Hierdoor merk je dat de kam uit een boven- en onderkant bestaat. Haal deze van elkaar en plaats hier een van de opzetmesjes tussen. Beide kanten zijn scherp, dus pak hem aan de korte zijkanten vast en pas op! Plaats de bovenkant van de kam terug met de bolle kant richting het mesje. Draai het handvat weer terug op de kam en het scheermes is klaar om aan twee kanten gebruikt te worden! Let erop dat je tijdens het scheren het mes zelf het werk laat doen en geen druk zet op de huid.

Lees hier hoe je het scheermes het beste gebruikt en schoonmaakt!