Het lijkt nog ver weg, maar het is nu al mogelijk om bij ons kerstpakketten te bestellen. We hebben drie soorten pakketten samengesteld.

Deze zitten tjokvol mooie, bijzondere en lekkere biologische producten. Leuk om straks in december aan je medewerkers of anderen te geven!

We bieden de volgende pakketten aan:

  1. Borrelpakket (€30,-)
    Een echt lekkere-dingen-pakket, dit kerstpakket met daarin 12 lekkere bio-producten. Toastjes, lekkere spreads, geitenkaaskoekjes, chips, koekjes, speciaalbier, bijzondere frisdranken, olijven, chocola, fairtrade wijn van Stellar Organics en meer!

  2. Basispakket (€45,-)
    Een mooi gevarieerd en compleet pakket met 14 mooie bio-producten! In dit pakket zit voor ieder wat wils zoals chips, thee, sapjes, notenmix en koekjes.

  3. Luxe pakket (€65,-)
    Een lekker gevuld pakket, met maar liefst 19 mooie bio-producten. Bodylotion en douchegel, bonbons, snacks, koekjes, sap, wijn, pasta en een luxe kant-en-klare soep.

In de winkel liggen bestelformulieren om in te vullen. De deadline hiervoor is vrijdag 30 september en vanaf week 49 kun je je bestelling op komen halen. Ook kunnen we zelf een pakket voor je samenstellen, vraag hiernaar in onze winkel!

Door Anne Geplaatst op