Wij bloggen nieuws, ontwikkelingen, achtergronden en verhalen die informeren en inspireren...

Yoni is een nieuw merk dat we onlangs ontdekt hebben. Ze maken tampons, inlegkruisjes en maandverband van biologisch katoen. Naast dat het heerlijke producten zijn om te gebruiken, zijn we ook enthousiast over het verhaal achter het merk.

Bij Bio bij Jansen houden we erg van koffie en we gaan dan ook graag op zoek naar de lekkerste koffie met een mooi verhaal.

We verkopen koffie in diverse vormen: voorverpakt in de vorm van bonen, gemalen koffie en koffiepads, verse bonen die je zelf kunt tappen en eventueel in de winkel kunt malen en vers gezet die je ter plaatse op kunt drinken of mee kunt nemen voor onderweg. Neem je je eigen koffie to go beker mee, dan krijg je van ons korting op je koffie! Duurzaamheid en hergebruik vinden wij erg belangrijk en we hopen we dit zo te stimuleren.

Onlangs is duidelijk geworden dat een bekend merk schoonmaakmiddelen uit de biologische sector toch niet zo verantwoord is als we allemaal hebben geloofd. Reden voor ons om op zoek te gaan naar een ander merk. En dat hebben we gevonden: Attitude uit Canada. Niet dat we zelf zijn afgereisd naar Canada, maar dat hoeft ook niet met ons wereld wijde web!