Panash is opgericht door de broer en zus Ashwien en Reena Bisnajak. Van huis uit hebben ze eten en de gezelligheid die daarbij komt kijken meegekregen. Reena: “eten zit diep in onze cultuur, het is wie wij zijn.”

Ashwien voegt daaraan toe: “het is passie, cultuur, comfort, ontspanning en creativiteit ineen. Het liefst samen eten met vrienden en familie en dan nieuwe dingen uitproberen.” Panash is dan ook ontstaan vanuit een grote liefde voor alles wat met eten te maken heeft.

For the love of pancakes

Broer en zus zijn altijd dol geweest op de Nederlandse traditie van pannenkoeken eten maar ze vonden ook dat die toe was aan een update en wat variatie. In plaats van pannenkoeken alleen als comfort food te zien, geloven Ashwien en Reena dat ze ook als volwaardige en gezonde maaltijd mee kunnen tellen. Met hun pannenkoekenmixen willen ze hier dan ook graag verandering in brengen!

Ashwien: “Ik wist dat hier meer mogelijk was. Ik wilde meer opties en daarbij rekening houdend met mijn gezondheid en zuinig omgaan met onze leefomgeving. Minder suiker, geen dierlijke producten, biologisch. En dit alles zonder in te leveren op smaak.”

bio-bij-jansen-mango-kardemom-transparant-front-1200x1200-tmb-620

Plantaardig

Panash pannenkoekenmix is niet alleen een volledig plantaardig product, maar is ook zonder eieren en (koe)melk te bereiden. De mixen passen daarom ook prima in een lactosevrij of vegan dieet. Op de verpakking staan een traditionele en een vegan variant met bijvoorbeeld havermelk en appelmoes. Zo kan je zelf kiezen waar je zin in hebt! En omdat er verschillende hoeveelheden opstaan, kan je ze ook in meerdere porties bakken. Wel zo makkelijk!

De pannenkoekenmixen zijn er in de smaken: naturel, cacao, mango & kardemom en gember & citroengras. En inmiddels zijn er ook twee cake- en muffinmixen bijgekomen, in de varianten naturel en cacao! Wat is jouw favoriet?

Ashwien en Reena zijn altijd dol geweest op de Nederlandse traditie van pannenkoeken eten maar ze vonden ook dat die toe was aan een update en wat variatie.