Heb je de gezellige softbuckets en mooie theedoeken van Skinny laMinx al ontdekt?

Skinny laMinx is opgezet door Heather Moore in Kaapstad in 2008 toen ze haar enthousiasme voor patronen niet meer voor zich kon houden. Ze begon met het maken van papieruitsneden waar ze vervolgens stoffen mee bedrukte. Snel genoeg werd ze ontdekt door mensen over de hele wereld. Een winkel in Kaapstad kon niet uitblijven en werd geopend in 2012. Tot vandaag de dag ontwerpt Heather nog steeds de patronen zelf.

bio-bij-jansen-skinny-laminx-facade-web-grande-tmb-620

Made in South Africa

De Skinny laMinx producten variëren van softbuckets, theedoeken, tassen, etuis, schorten, kussenslopen, sjaals tot lappen stof en worden allemaal gemaakt in Zuid-Afrika. De patronen worden met een zeefdruk op katoen aangebracht. Bovenin de winkel maken lokale naaisters er vervolgens de mooiste producten van.

Kwaliteit

De materialen die gebruikt worden zijn zo natuurlijk mogelijk. Zo is de katoen die gebruikt wordt biologisch en is de inkt op waterbasis. Daarnaast ondersteunt Skinny laMinx verschillende liefdadigheidsinstellingen in Zuid-Afrika zelf.

Bij Skinny laMinx gaan ze voor duurzaamheid en een hoge kwaliteit, zodat jij zo lang mogelijk van je mooie aankoop kunt genieten!

Bij Skinny laMinx gaan ze voor duurzaamheid en kwaliteit, zodat jij zo lang mogelijk van je mooie aankoop kunt genieten!

Door Anne Geplaatst op