Wij bloggen nieuws, ontwikkelingen, achtergronden en verhalen die informeren en inspireren...

Join the Zero Waste Club! Prachtige, eenvoudige ontwerpen zoals wattenstaafjes, herbruikbare rietjes en afwasborstels die verantwoord geproduceerd zijn, makkelijk in het gebruik en ook weer helemaal gerecycled kunnen worden. Are you in?

Schoonheid, eenvoud, eerlijk en verantwoord geproduceerd: zo zouden wij graag de producten van Jurianne Matter willen omschrijven. Ze maakt prachtige papier- en textielwaren, die mooi staan in huis en ook heel leuk zijn om een ander cadeau te doen.

Het Nederlandse merk TerraSana is op allerlei plekken in onze winkel terug te vinden: van notenpasta's tot Japans, van snoepjes tot superfoods. In deze blog vertellen we je graag meer over dit mooie merk.

Eén van onze favoriete merken is La Bio Idea. Dit Italiaanse merk komt van Sicilië en is veelvuldig in onze winkel vertegenwoordigd. Denk aan pasta's, pastasausen, bonen en peulvruchten, pesto's, olijven en olijfolies en citrusproducten zoals geconfijte citroensnippers. In deze blog vertellen we je graag meer over dit prachtige en heerlijke merk.