Wij bloggen nieuws, ontwikkelingen, achtergronden en verhalen die informeren en inspireren...

Heb jij de bruine zakken met proteïne of shakebekers van Ekopura al in onze winkel ontdekt? Graag vertellen we je er in deze blog meer over!

Bij Bio bij Jansen houden we erg van koffie en we gaan dan ook graag op zoek naar de lekkerste koffie met een mooi verhaal.

We verkopen koffie in diverse vormen: voorverpakt in de vorm van bonen, gemalen koffie en koffiepads, verse bonen die je zelf kunt tappen en eventueel in de winkel kunt malen en vers gezet die je ter plaatse op kunt drinken of mee kunt nemen voor onderweg. Neem je je eigen koffie to go beker mee, dan krijg je van ons korting op je koffie! Duurzaamheid en hergebruik vinden wij erg belangrijk en we hopen we dit zo te stimuleren.

Onlangs is duidelijk geworden dat een bekend merk schoonmaakmiddelen uit de biologische sector toch niet zo verantwoord is als we allemaal hebben geloofd. Reden voor ons om op zoek te gaan naar een ander merk. En dat hebben we gevonden: Attitude uit Canada. Niet dat we zelf zijn afgereisd naar Canada, maar dat hoeft ook niet met ons wereld wijde web!