“Bio bij Jansen” is een biologische speciaalzaak die in januari 2016 haar deuren heeft geopend. Het is onze missie om mensen te laten genieten van gezonde voeding die met respect voor elkaar en de wereld waarin we leven geproduceerd is. De kwaliteit van de geboden producten en service staan voorop.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega. Het betreft een functie voor zestien tot vierentwintig uur per week en daarnaast ben je beschikbaar om in te vallen. Tot je taken behoren: openen en/of afsluiten, kassawerkzaamheden, klantadvies, verantwoordelijkheid voor de brood- en/of groenteafdeling, bestellen, winkel op orde houden, etc.

Profiel

Je weet van aanpakken, kan inspelen op wisselende werkdruk en je werkzaamheden hierop aanpassen. Je bent geduldig in het contact met klanten en weet met creativiteit en enthousiasme de vragen van de klant te beantwoorden. Je “ziet” het werk, kan zelfstandig werken, maar bent ook een teamspeler. Ervaring met het werken in een winkel is een must. In je motivatiebrief willen we graag lezen wat jouw relatie tot biologische voeding is. We bieden een prettige werksfeer en de mogelijkheid om te leren over voeding en gezondheid.

Je schriftelijke motivatie en cv (voorzien van foto) kun je inleveren in de winkel uiterlijk tot en met woensdag 18 april. De gesprekken worden gehouden in de week van 23 april. Sollicitaties via de mail worden niet in behandeling genomen.