Wij zijn op zoek naar een all-round verkoopmedewerker die zich voornamelijk bezig gaat houden met onze groenteafdeling.

“Bio bij Jansen” is een biologische speciaalzaak die in januari 2016 haar deuren heeft geopend. Het is onze missie om mensen te laten genieten van gezonde voeding, die met respect voor elkaar en de wereld waarin we leven geproduceerd is. De kwaliteit van de geboden producten en service staan voorop.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega. Het betreft een functie voor twintig tot vierentwintig uur per week en daarnaast ben je beschikbaar om in te vallen. Je belangrijkste taak is de groenteafdeling, waarbij je verantwoordelijk bent voor het bestellen, presenteren, voorraadbeheer en kwaliteitscontrole. Daarnaast bestaat je werk uit de volgende taken: openen en/of afsluiten, kassawerkzaamheden, klantadvies, winkel op orde houden en andere voorkomende winkelwerkzaamheden.

Profiel

Je weet van aanpakken, kan inspelen op wisselende werkdruk en je werkzaamheden hierop aanpassen. Je bent geduldig in het contact met klanten en weet met creativiteit en enthousiasme de vragen van de klant te beantwoorden. Je “ziet” het werk, kan zelfstandig werken, maar bent ook een teamspeler. Ervaring met het werken in een winkel en de groenteafdeling is een must, affiniteit met biologische voeding en kennis over biologische producten is een pré. In je motivatiebrief willen we graag lezen wat jouw relatie tot biologische voeding is. We bieden een prettige werksfeer en de mogelijkheid om te leren over voeding en gezondheid. Salaris is conform CAO.

Je schriftelijke motivatie en cv (voorzien van foto) kun je inleveren in de winkel uiterlijk tot en met vrijdag 21 september. De gesprekken worden gehouden in de week van 24 september. Sollicitaties via de mail worden niet in behandeling genomen.