Voor enkele vaste dagdelen per week zoeken wij per 1 oktober een verkoopmedewerker. Daarnaast is het prettig als je beschikbaar bent voor invalwerkzaamheden. Je voornaamste taken zijn: het onderhouden van de groenteafdeling, kassawerkzaamheden, bestellen, klanten helpen, vakken vullen en schoonmaken.

Profiel

Je weet van aanpakken en kan inspelen op wisselende werkdruk. Je bent geduldig in het contact met klanten en weet met creativiteit en enthousiasme de vragen van de klant te beantwoorden. Je ziet het werk, hebt overzicht, kan zelfstandig werken, maar bent ook een teamspeler. In je motivatiebrief willen we graag lezen wat jouw relatie tot biologische voeding is.

Team Bio bij Jansen

We bieden een prettige werksfeer en de mogelijkheid om te leren over voeding en gezondheid. Salaris is conform CAO. Naast je vaste uren ben je beschikbaar voor invalwerkzaamheden.

Procedure

Je schriftelijke motivatie en cv (voorzien van foto) kun je inleveren in de winkel uiterlijk tot en met vrijdag 23 augustus. De gesprekken worden gehouden op maandagavond 26 augustus. Sollicitaties via de mail worden niet in behandeling genomen.