Voor twee dagdelen per week (maandagochtend en woensdagmiddag) en invalwerkzaamheden zoeken wij een verkoopmedewerker. Je voornaamste taken zijn: klanten helpen, vakken vullen, kassawerkzaamheden en schoonmaken.

Profiel

Je weet van aanpakken en kan inspelen op wisselende werkdruk. Je bent geduldig in het contact met klanten en weet met creativiteit en enthousiasme de vragen van de klant te beantwoorden. Je “ziet” het werk, kan zelfstandig werken, maar bent ook een teamspeler. In je motivatiebrief willen we graag lezen wat jouw relatie tot biologische voeding is.

Team Bio bij Jansen

We bieden een prettige werksfeer en de mogelijkheid om te leren over voeding en gezondheid. Salaris is conform CAO. Naast je vaste uren ben je ruim beschikbaar voor invalwerkzaamheden. Na de zomervakantie is er de mogelijkheid voor meer vaste uren.

Procedure

Je schriftelijke motivatie en cv (voorzien van foto) kun je inleveren in de winkel uiterlijk tot en met zaterdag 30 maart. De gesprekken worden gehouden op een avond in de week van 1 april. Sollicitaties via de mail worden niet in behandeling genomen.