Kom je zaterdag 4 maart ook een kopje thee drinken?

Tussen 11.00-16.00 uur kan je in onze winkel de theeën van Yogi thee proeven. De thee heeft zijn wortels in de 3.000 jaar oude Indische wijsheidsleer van de ayurveda, de leer van de balans van lichaam, geest en ziel. Tijdens de proeverij kun je o.a. ginger lemon, detox, sweet chai en women's balance uitproberen. Hopelijk zien we je dan!

Yogi Bhajan

Yogi Bhajan kwam in 1969 vanuit India naar het westen en bracht zijn grote kennis van de ayuverda met zich mee. Hij was beoefend in de kundalini yoga en wegbereider van deze allesomvattende yogische levensstijl, die het mensen mogelijk maakt gelukkig, gezond en bewust te leven. Met zijn leerlingen deelde hij zijn wijsheid en kennis en serveerde hen vaak een weldadige en aromatische specerijenthee, die de leerlingen liefdevol "thee van de Yogi" noemden.

Yogi Thee

Deze thee van de yogi, bestaande uit kaneel, kardmom, gember, kruidnagel en zwarte peper werd in de jaren zeventig en vanaf 1987 onder de officiële merknaam YOGI TEE® aangeboden in Europa. Vanuit daar bereidde het bedrijf zich uit en tegenwoordig zijn er 44 verschillende smaken te ontwikkeld. Hiervoor worden meer dan 80 verschillende soorten kruiden en specerijen uit gecontroleerde biologische teelt geselecteerd. De theeën hebben een uniek aroma en bevorderen met hun weldadige werking de levensvreugde en vitaliteit.

De leerlingen noemden de thee liefdevol "thee van de Yogi".

Door Anne Geplaatst op