Heb je de heerlijke zeep van Botma & van Bennekom al geroken?

Botma & Van Bennekom is opgericht in 2016 door Rianne Botma en Simone van Bennekom. Geïnspireerd door een vrouw op La Palma die haar eigen zeep maakte, besloten de dames dit zelf ook uit te proberen. Na veel onderzoek en experimenteren, is het resultaat terug te vinden in onze winkel!

Ingrediënten

Bij het maken van de zepen staan liefde voor de natuur en het eigen lichaam voorop. Daarom worden alle ingrediënten met zorg uitgekozen. Zo wordt er alleen met plantaardige boters en oliën en uitsluitend biologisch gecertificeerde, milde etherische oliën gewerkt. Hierdoor zijn de zepen ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid. De zeep is eerst getest op vrienden en familie en niet op dieren.

In een tuinhuisje in Amsterdam Oud-Zuid worden de zepen door Botma & van Bennekom met de hand gemaakt. Mocht je het leuk vinden, dan kan je hier een kijkje komen nemen.

bio-bij-jansen-b-vb-nieuwe-verpakkingen-tmb-620

Zeep...

De zepen van Botma & van Bennekom zien er niet alleen prachtig uit, ze ruiken ook heerlijk! Er is voor ieder iets wils, namelijk: kruidenzeep met gember en kaneel (heerlijk verwarmend), haarzeep met kokosmelk en mangoboter, haverzeep met honing en geitenmelk (erg geschikt voor de gevoelige huid) lavendelzeep met karnemelk (fijn ontspannend) en boszeep met dennen en cederhout, om je met beide benen op de grond te houden.

... en meer

Daarnaast is er nog een luxe badmix met Himalaya en Keltisch zeezout. De zouten vitaliseren en brengen de pH-waarde van de huid in balans. Etherische oliën van salie en lavendel werken reinigend en rustgevend en de geraspte cacaoboter smelt in het badwater en laat de huid extra zacht en verzorgd achter. En voor degenen zonder bad: de luxe badmix is ook erg geschikt voor een ontspannen voetenbad!

De zeepsnippers die bij het maken van de zeep over blijven, worden gebruikt voor geurzakjes. Deze katoenen zakjes kun je tussen je kleding in de kast leggen, waardoor het er heerlijk en fris gaat ruiken. Op deze manier wordt er ook niets van de zeep verspild!

Kom vooral eens in de winkel langs om te ruiken! Kun je niet kiezen?! We hebben ook cadeauverpakkingen waar van alles wat inzit. Kun je handig alles thuis uitproberen!

Kijk voor de ingrediënten op: www.botmaenvanbennekom.nl.

Kun je niet kiezen?! We hebben ook cadeauverpakkingen met van alles wat!