Opgericht in 1981 en begonnen op een boerderij en een boel idealen is De Zaai-Ster, in de 35 jaar die ze actief is in de biologische sector, uitgegroeid tot een toonaangevende vers groothandel met 50 medewerkers. Want al snel werd het boeren gecombineerd met het handelen met andere telers en winkeliers. En niet veel later werd ingezien dat de tussenhandel de plaats was om de idealen te verwezenlijken. De idealen zijn er nog steeds en via de bedrijfsvoering wordt gestreefd naar maatschappelijke winst op de lange termijn om zo een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving, onder andere door het onderhouden van duurzame relaties met alle betrokkenen, eerlijke prijzen aan telers te bieden en het stimuleren van de medewerkers om te leren.

Zaai-ster vers groothandel

Elke dag levert de Zaai-Ster deze verse producten en waar mogelijk betrekken we dit uit de regio. Dit zijn producten van lokale boeren, telers en zuivelproducten die hun producten verkopen onder het label: Puur Noord-Nederland.

Puur Noord Nederland

In onze winkel vind je op diverse plaatsen producten met het Puur Noord-Nederland logo. Je vindt het niet alleen bij de groente- en fruitafdeling, maar ook in de zuivelkoeling bij de kaas, yoghurt, kwark, bij de sappen en tussen de melen.

Puur Noord-Nederland is een label dat staat voor biologisch en uit de regio, maar ook voor kwaliteit en authenticiteit.

Op de website van Puur Noord-Nederland kun je allerlei informatie vinden over deze producenten en het verhaal erachter.

"Via de bedrijfsvoering wordt gestreefd naar maatschappelijke winst op de lange termijn om zo een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving"