Dipam is een kaarsenmakerij in Driebergen die kaarsen maakt van 100% bijenwas. In 1983 werd het bedrijf opgericht om ex-verslaafden weer deel te laten nemen in de maatschappij. Op deze manier konden ze zinvol werk uitvoeren en ondertussen werkervaring opdoen en werken aan hun sociale vaardigheden en zelfvertrouwen.

Dipam kaarsen

Inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf dat levert aan veertien verschillende landen, houdt Dipam zich nog steeds aan haar eerste idealen vast. Nog steeds worden er werkervaringsplaatsen aangeboden aan mensen die om uiteenlopende redenen lang uit het arbeidsproces zijn geweest. Daarnaast zijn er samenwerkingsverbanden met instituten voor gehandicapten die door bijvoorbeeld het inpakken van de producten, een zinvolle dagbesteding hebben.

Dipam kaarsen

Op ambachtelijke wijze worden bijenwaskaarsen van hoge kwaliteit gemaakt. Waar het mogelijk is, zijn de grondstoffen en het verpakkingsmateriaal niet belastend voor het milieu en worden ze op duurzame wijze geproduceerd. In de winkel verkopen we niet alleen dompelkaarsen, stompkaarsen en waxinelichtjes maar ook pakketten waarmee je zelf kaarsen kan maken. Naast dat ze mooi licht geven, ruiken ze ook heerlijk!

"Op ambachtelijke wijze worden bijenwaskaarsen van hoge kwaliteit gemaakt."