Kroon Biologische Verswaren is een biologische versgrootwarenhandel waar wij dagelijks verse groente, fruit, zuivel en diepvries van geleverd krijgen. Ze bestaan al bijna 25 jaar en door hun ervaring, innovatiekracht en nauwe relatie met boeren en telers zijn ze een sterkte partner in vers. Kroon is onderdeel van Vroegop Ruhe & Co, wat één van de grootste leveranciers van AGF in de Benelux is.

Impact

Het begint voor Kroon bij 'haar boeren', die vaak al jarenlang met bevlogenheid biologische producten voortbrengen. Onbespoten groenten, oude rassen en aandacht voor dierenwelzijn zijn voor deze boeren de normaalste zaak van de wereld. Kroon streeft naar lange-termijnrelaties met deze telers en kiest waar mogelijk voor producten van dichtbij en uit het seizoen. Door het leveren aan klanten en het ophalen van vracht te combineren, probeert het bedrijf zoveel mogelijk voedselkilometers en CO2-uitstoot te beperken. Kroon maakt gebruik van de modernste milieuvriendelijke koelvrachtwagens (op stroom).

Compleet assortiment

Van groente en fruit, tot kaas, zuivel, delicatessen en diepvries, met ruim 1.000 producten biedt Kroon een compleet versassortiment. Voor elke dag of een feestelijke gelegenheid, Kroon biedt een verrassend en lekker assortiment. Zo hebben ze bijvoorbeeld het breedste assortiment biologisch-dynamische kaas en hun eigen delicatessemerk PUUR.

www.kroonbiologisch.nl

"Kroon streeft naar lange-termijnrelaties met deze telers en kiest waar mogelijk voor producten van dichtbij en uit het seizoen."