l’Esprit de Paris maakt verfijnde chocolaterie en patisserie met een ‘double entendre’. Enerzijds de verfijnde kwaliteit die je verwacht in een Parijse salon, waarbij aandacht voor detail, smaak en kwaliteit vanzelfsprekend is. Maar met ‘Parijs’ denken ze ook aan het klimaatakkoord dat ervoor moet zorgen dat broeikasgassen worden beperkt en de opwarming van de aarde wordt tegengegaan.

l'Esprit de Paris is enkele jaren geleden opgezet door Wija Hendrickx. Na opleidingen te hebben gevolgd tot patissier en chocolatier en gewerkt te hebben als bedrijfsleider bij een chocolaterie is het tijd voor l’Esprit de Paris. Haar hele leven hebben haar handen al willen maken wat haar ogen zien. Handig zijn en daar andere mensen een beetje blijer mee kunnen maken is voor haar dan ook 1 plus 1.

Wija vindt het belangrijk dat je als mens moet kunnen genieten van de kleine momenten in het leven en daar helpt ze je met haar prachtige en heerlijke creaties graag bij. Soms deel je ze uit en soms maak je er een fijn genietmomentje voor jezelf van.

Kleine voetafdruk

Van Wija mag het leven gevierd worden, maar liever niet ten koste van. Daarom maakt ze haar producten met respect voor de wereld: mens, dier en de natuur om ons heen. Een grote smaak met een kleine foodprint vraagt om ingrediënten die zo puur mogelijk worden gemaakt, verbouwd en verwerkt. Daarom gebruiken ze biologische grondstoffen, grondstoffen die ook op een eerlijke en verantwoorde wijze verbouwd worden zonder de aarde uit te putten. Bij l'Esprit de Paris maken ze gebruik van zonnepanelen om de oven en machines zo zonnig mogelijk te laten draaien. Hapje voor hapje willen ze samen werken aan een mooiere (en lekkerdere) wereld!

Heerlijke smaken, handgemaakte producten en prachtige kleuren! Wij zijn blij met deze fijne producten in ons assortiment!