Het Nederlandse merk TerraSana is op allerlei plekken in onze winkel terug te vinden: van notenpasta's tot Japans, van snoepjes tot superfoods. In deze blog vertellen we je graag meer over dit mooie merk.

Sinds 1979 importeert TerraSana voor tal van Europese handelspartners producten en ingrediënten vanuit de hele wereld. De producten van TerraSana worden zorgvuldig geselecteerd op basis van biocertificering, duurzaamheid en ambachtelijke kwaliteit. TerraSana streeft in alles naar evenwicht: tussen productie en consumptie, tussen duurzaamheid en comfort en, uiteindelijk, tussen mens en natuur.

bio-bij-jansen-ts-productoverzicht-tmb-620

De biologische producten worden met de grootste zorg uitgekozen en samengesteld. Bij TerraSana hebben ze aandacht voor kwaliteit, natuur, milieu, smaak en de productiewijze. Ze zijn altijd opzoek naar de mooiste en meest verantwoorde ingrediënten. De makers weten wat ze in handen hebben en bereiden veel van de producten met hart en ziel zelf en dat proef je!

Duurzaamheid

Duurzaamheid is niet alleen in de producten, maar ook in het gebruik van energie een belangrijk speerpunt van TerraSana. Zo hebben zij sinds enige tijd veertig zonnepanelen op hun dat geplaatst. Dit levert maar liefst 20% meer duurzame energie op. Ook worden hun dozen bedrukt met milieuvriendelijke inkt zonder oplosmiddel. En op gebied van transport werken zij samen met een partner die altijd opzoek is naar de meest milieuvriendelijke en zuinige manier om de producten te vervoeren. Lees hier meer over de duurzaamheid van Terrasana!

De speerpunten van TerraSana zijn:

  • Wij nemen verantwoordelijkheid voor onze planeet;
  • Wij vertrouwen op de kracht van de natuur;
  • Voor ons komt „fair“ van fair-antwoording;
  • Wij garanderen gecertificeerde bio-kwaliteit;
  • Menselijkheid begint voor ons daar, waar dierproeven ophouden.

Tip: op de website van TerraSana zijn allerlei lekkere recepten te vinden!

TerraSana streeft in alles naar evenwicht: tussen productie en consumptie, tussen duurzaamheid en comfort en, uiteindelijk, tussen mens en natuur.