Van maandag tot en met zaterdag wordt het brood van Zonnemaire geleverd. Naast gistbrood is er een uitgebreid assortiment zuurdesembrood. Bij Zonnemaire zijn ze er trots op dat ze de enige in Europa zijn die produceert onder licentie van Lima.

Ook bij Zonnemaire staan ze niet stil en zijn ze constant op zoek naar het ontwikkelen van nieuwe producten. Zo is er een hele mooie lijn glutenvrije producten. Dagelijks kan er vers glutenvrij brood worden geleverd en de lijn met houdbare glutenvrije producten is zeer uitgebreid. Een groot deel van dit assortiment vind je bij ons in de winkel.

keep-zonnemaire_margriet_bloembrood

Naast brood wordt er ook dagelijks banket geleverd. De blauwe bessen muffins moet je een keer geproefd hebben en ook het vegetarische saucijzenbroodje is heerlijk!

"Geniet elke dag weer van de overheerlijke volle smaak van Zonnemaire brood en banket. Zonnemaire maakt gebruik van eerlijke en natuurlijke ingrediënten zonder toevoegingen. Altijd gebakken op authentieke wijze en gegarandeerd 100% biologisch! Dat proef je!"