We zijn blij want we hebben de heerlijke fruitijsjes van NICE in ons assortiment!

Nina's ICE = NICE

Het merk NICE begon allemaal in de keuken van Nina in Amsterdam. Daar maakte ze fruitijsjes van vers gemaakte smoothies die ze dan invroor. Omdat dit soort ijsjes nog niet ergens te koop waren, besloot ze ze zelf te maken. Anderen bleken ook enthousiast over haar ijsjes te zijn en in 2013 won ze de Smaak van Nederland-prijs.

Simply NICE

Bij NICE houden ze het graag simpel en puur. Op die manier blijven de smaak, vezels en vitamines optimaal behouden. Het lekkerste biologische fruit wordt gepureerd, er wordt dan wat vers fruitsap, water of thee aangevoegd en vervolgens worden de ijsjes ingevroren. Om de ijsjes de allerlekkerste smaak te geven, wordt er wat rietsuiker of honing toegevoegd, maar wel zo min mogelijk. Waar het kan worden de ingrediënten uit Nederland gehaald. Zo komen de blauwe bessen voor de ijsjes bijvoorbeeld uit Drenthe! De verpakkingen van NICE zijn van papier en kunnen dus goed gerecycled worden.

bio-bij-jansen-nice-peer-tmb-620

Ook vinden ze het bij NICE belangrijk wat je eet. Daarom staan alle ingrediënten duidelijk op de verpakking. Naast klassieke smaken als Puur Aarbei en Peer met Sinaasappel, hebben ze ook spannende combinaties als Framboos met Hibiscusthee, Watermeloen met verse munt en Blauwe Bosbes met Earl Grey thee en honing. Nieuwe smaken worden nog steeds bij Nina in de keuken bedacht!

NICE to meet you!

Waar het kan worden de ingrediënten uit Nederland gehaald. Zo komen de blauwe bessen voor de ijsjes bijvoorbeeld uit Drenthe!