Hallo allemaal, mijn naam is Anne en ik werk dagelijks met veel plezier bij Bio bij Jansen!

Van huis uit ben ik bewust en biologisch opgevoed en daar ben ik erg blij mee. Ook in mijn dagelijks leven probeer ik dat op verschillende manieren toe te passen. Zo doe ik dit niet alleen door biologisch te eten, maar ook na te denken en bewust te kiezen voor de spullen die ik gebruik en de kleding die ik koop.

In de winkel ben ik verantwoordelijk voor de social media, nieuwsbrief en de inkoop van de non-food producten. Ik ben altijd op zoek naar mooie, leuke en duurzame producten voor de winkel. Hiermee hoop ik onze klanten op een positieve manier te stimuleren om andere, duurzamere en groenere keuzes te maken. Ik geloof dat alle beetjes helpen en dat dat al kan beginnen bij het meenemen van je eigen fles of koffiebeker, boodschappentas en groente- en fruittasjes, waar je ook gaat!

Eén van mijn favoriete dingen van mijn werk, naast dat ik iedere dag met zulke fantastische producten mag werken, zijn onze klanten. Het contact is vaak persoonlijk en we kennen dan ook veel klanten bij hun voornaam. Dit is de manier waarop ik wil werken en ik ben blij dat ik dat zo bij Bio bij Jansen in kan vullen!

Naast dat ik biologische producten belangrijk vind omdat het goed is voor de natuur, je gezondheid en je gelukstoestand, houd ik ook van het verhaal erachter. Deze verhalen gaan vaak over gepassioneerde mensen met een goed idee en de wil om de wereld een stukje beter en mooier te maken, net als Bio bij Jansen. Vraag me daarom vooral naar het verhaal achter de prachtige kinderkleding van Minimalisma, het mooie servies van Atelier Sukha of de bijenwaskaarsen van Dipam!

Ik geloof dat alle beetjes helpen en dat dat al kan beginnen bij het meenemen van je eigen fles of koffiebeker, boodschappentas en groente- en fruitzakjes, waar je ook gaat!