Hallo allemaal, mijn naam is Anne, 25 jaar en onlangs afgestudeerd historicus. Van huis uit ben ik bewust en biologisch opgevoed en daar ben ik erg blij mee. Ook in mijn dagelijks leven probeer ik dat op verschillende manieren toe te passen. In mijn werk heb ik al op verschillende manieren ervaring opgedaan met biologische voeding. Zo heb ik vier jaar bij de Zaai-ster gewerkt en heb ik op de markt in Groningen brood van de Duitse bakker verkocht. Daarnaast ben ik groot fan van de verzorgingsproducten en cosmetica van Dr. Hauschka!

Ik ben verantwoordelijk voor de social media, nieuwsbrief en inkoop van de non-food producten en ben altijd opzoek naar mooie en leuke spulletjes voor in de winkel. Naast dat ik biologische producten belangrijk vind omdat het goed is voor de natuur, je gezondheid en je gelukstoestand, houd ik ook van het verhaal erachter. Deze verhalen gaan vaak over gepassioneerde mensen met een goed idee en de wil om de wereld een stukje beter en mooier te maken, net als Bio bij Jansen. Vraag me daarom vooral naar het verhaal achter de Nice fruitijsjes, de eieren van Boer Bart of de KeepCups!

"Naast dat ik biologische producten belangrijk vind omdat het goed is voor de natuur, je gezondheid en je gelukstoestand, houd ik ook van het verhaal erachter."

"Vraag me daarom vooral naar het verhaal achter de lunchskins, keepcups en de biologische bamboesokken!"