Hoi! Ik ben Curtis.

Ik ben opgegroeid in Canada en van jongs af aan breng ik al veel tijd in de natuur door. Daarom vind ik het ook belangrijk om een zo’n duurzaam mogelijk leven te leiden. Ik vind dat mensen bewust moeten leven, zeker als het gaat om wat je koopt. Elke aankoop die je tegenwoordig maakt is een keuze en je kunt een groot verschil maken als je daarbij kiest voor bioproducten, lokale bedrijven en bedrijven met dezelfde normen en waarden als die van jezelf. Ik zie mijn aankoop als een “stem”, en je zou moeten stemmen op het soort bedrijf dat je graag wilt zien in de wereld. Wat betreft mijn eigen dieet betekent dit dat ik zoveel mogelijk “whole food plant based” eet, met onverwerkte granen, vruchten en groenten van hoge kwaliteit, het liefst biologisch.

Daarom was ik ook erg enthousiast om in 2020 het team van Bio bij Jansen te versterken, waarbij ik in een winkel kan werken met goede normen en waarden, fijne collega’s en onderdeel word van een gemeenschap met dezelfde insteek.

Tot ziens in de winkel!

"Elke aankoop die je tegenwoordig maakt is een keuze en je kunt een groot verschil maken als je daarbij kiest voor bioproducten, lokale bedrijven en bedrijven met dezelfde normen en waarden als die van jezelf."