Hoihoi!!

Ik ben Emma, net afgestudeerd wildlife manager, 27 jaar oud, imker en zwanger. Na mijn studie wilde ik even een rustige periode, dat is niet gelukt. Ik werk nu twee ochtenden bij Bio bij Jansen, doe vrijwilligerswerk voor Humanitas en poog een bedrijfje in natuureducatie op te zetten. Daarnaast ben ik ook nog zwanger, help ik bijen/imkers en heb ik rijlessen.

Dat ik iets met duurzaamheid, natuur en voeding wilde doen was van jongs af aan al wel bekend. Ik liep op klompen, hielp op de volkstuin en het eerste wat ik zeggen kon was ‘ik word boerin’. Ik vind het leven een soort puzzel, altijd ben ik bezig met het zoeken van lokale betaalbare alternatieven voor alles dat ik consumeer. Alles dat leeft (en niet leeft overigens ook) heeft immers een functie, dat zoek ik graag uit en daar verwonder ik mij over. Een hele uitdaging maar ontzettend leuk en leerzaam! Werken bij Bio bij Jansen helpt me enorm in die zoektocht en het leuke is dat ik op mijn beurt met die kennis onze klanten kan helpen!

"Ik vind het leven een soort puzzel, altijd ben ik bezig met het zoeken van lokale betaalbare alternatieven voor alles dat ik consumeer."