Hoi! Mijn naam is Myrte.
Ik ben bij deze mooie, eigentijdse en gezellige winkel komen werken in 2017, als bijbaantje toentertijd naast de middelbare school.
Ik was (en ben nu nog steeds) erg gemotiveerd om meer te leren over biologische producten, en het nut ervan. Met behulp van alle lieve collega’s en klanten ben ik daarin al een stuk verder gekomen!
Zo heb ik hier bijvoorbeeld een passie ontwikkeld voor plastic-vrije producten en milieuvriendelijke acties die ons helpen om een stuk beter voor onze mooie planeet te gaan zorgen. Mijn favoriete producten zijn dan ook onze Klean Kanteen flessen en (metalen) rietjes, ons verpakkingsvrije toiletpapier of onze producten uit ons Zero Waste Club assortiment!

Ik vind het ontzettend leuk om mijn vrienden, familie, én natuurlijk onze klanten te helpen bij een milieubewuste levensstijl en sta dan ook altijd open voor een praatje. Hopelijk tot snel!
-Myrte

"Mijn favoriete producten zijn dan ook onze Klean Kanteen flessen en (metalen) rietjes, ons verpakkingsvrije toiletpapier of onze producten uit ons Zero Waste Club assortiment!"