Aantal

Voor 2 personen

Ingrediënten

  • 100 gram meel (bijv. een mengsel van haver, rijst, boekweit)
  • 50 gram amandelmeel
  • 1 geraspte appel
  • 150 gram amandelmelk
  • 1 geprakte banaan
  • olie of vet om te bakken, bijv. kokosolie

Voor de garnering

  • 1 appel in dunne plakjes gesneden, bestoven met 0,5-1 theelepel kaneel
  • ahornsiroop

Werkwijze

  • Maak een soepel beslag van door het meel, de geraspte appel, het amandelmeel, de amandelmelk en de banaan goed door elkaar te roeren;
  • Verhit het vet in een koekenpan en doe er 2 tot 3 eetlepels beslag in;
  • Wanneer de bovenkant droog is de pannenkoek omdraaien en de andere kant bakken.

Leg de plakjes appel op de pannenkoek en giet er wat ahornsiroop overheen. Yummie!

Recept van Greet Jansen