Bananenpannenkoeken met vers fruit en noten
Aantal
Voor 2-3 personen
Ingrediënten voor de pannenkoeken
- 150 gram glutenvrij meel (bijv. een mengsel van haver, rijst, boekweit)
- water
- 2 rijpe bananen
- 100 gram gemalen amandelen
- 2 eetlepels gebroken lijnzaad
- 1 eetlepel ahornsiroop, agave of honing
- 1 theelepel kaneel
- olie of vet om te bakken, bijv. kokosolie
Ingrediënten voor het beleg
- ahornsiroop
- blauwe bessen
- walnoten in stukjes
- banaan in plakjes
- aardbeien
Werkwijze
- Prak de bananen fijn;
- Doe de banaan en de overige ingrediënten in een keukenmachine en roer hiervan een glad deeg;
- Voeg zoveel water toe dat een stevig beslag wordt;
- Verhit het vet in een koekenpan en doe er 2 tot 3 eetlepels beslag in;
- Wanneer de bovenkant droog is de pannenkoek omdraaien en de andere kant bakken.
Versier de pannenkoeken met het fruit en schenk er wat ahornsiroop over. Yummie!