Deze pizza heb je in 10 minuten op tafel. Een plaat vol klassieke pizza-ingrediënten, mét kaas. Liever een vegan variant? Vervang de mozzarella en Parmezaanse kaas dan voor deze zelfgemaakte vegan kaas.

Ingrediënten

  • 1 glutenvrije pizzabodem
  • 3-4 el tomatensaus basilicum
  • ½ bol mozzarella
  • 3 artisjokken (in olijfolie)
  • 1 kleine rode ui
  • handje groene olijven naar smaak
  • scheutje balsamicocrème
  • eventueel Parmezaanse kaas
bio-bij-jansen-ts-glutenvrije-pizza-tmb-620

Werkwijze

Verdeel de tomatensaus over de pizzabodem. Knijp de mozzarella goed uit en snijd in dunne plakken. Laat de artisjokken uitlekken en snijd in vieren. Snijd de rode ui in dunne halve maantjes. Verdeel de mozzarella, artisjokken, rode ui en groene olijven over de pizzabodem. Maak af met een scheutje balsamicocrème en eventueel geraspte Parmezaanse kaas.