Bak snel en eenvoudig lekker knapperige en pittige gemberkoekjes, vol heerlijke specerijen. Gimber deelde dit recept met ons!

Voor zo'n 18 stuks

Ingrediënten

175 g bloem
1 tl baking soda
1/2 tl kaneel
1 mespunt nootmuskaat
snufje zout
snufje zwarte peper
75 g bruine basterdsuiker
125 g roomboter, kamertemperatuur
1 ei
2 el Gimber
2 el sesaamzaad

Werkwijze

Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe alle droge ingrediënten m.u.v. het sesamzaad in een kom en roer door elkaar. Klop de boter erdoor en roer als laatste het ei en de Gimber erdoor. Schep een eetlepel deeg op de bakplaat, druk een beetje plat en bestrooi met het sesamzaad. Bak voor 10-12 min. tot het koekje aan de randen stevig is en in het midden wat gebarsten. Laat afkoelen en smullen maar!