Mandarijn meets GIMBER cake! Het perfecte recept om vrienden en familie mee te verwennen tijdens de feestdagen!

Ingrediënten

1 kopje mandarijnsap
4 mandarijnen, gepureerd
4 eieren
250 g suiker
100 g boter
350 g hazelnootmeel
75 g bloem
½ tl bakpoeder
een snufje zout
GIMBER

bio-bij-jansen-gimber-mandarijn-cake-tmb-620

Werkwijze

Verwarm de oven voor op 160 ° C. Meng het kopje mandarijnsap met puree van de 4 mandarijnen. Klop de eieren met suiker bijna luchtig. Voeg 150 g mandarijnpuree en gesmolten boter toe aan het eimengsel. Meng het hazelnootmeel, de bloem, het bakpoeder en een snufje zout door het beslag. Voeg 3 el GIMBER toe. Bak de kleine cake in 30-40 minuten gaar.

Voor het GIMBER-glazuur: Doe de rest van de mandarijnpuree en het sap met 2cl GIMBER in een pan en laat het gaar koken.

Werk de cake af met plakjes mandarijn en GIMBER-glazuur.

Merry GIMBER Christmas!