Aantal

1 persoon

Ingrediënten

  • 1 banaan
  • fijne havervlokken (1 kop)
  • amandelmelk (1,5 kop)
  • snufje zout
  • kaneel
  • noten, zaden en fruit naar keuze

Benodigdheden

  • steelpannetje
  • pollepel
proces ontbijt banaan-havermout

Werkwijze

  • Snijdt de banaan in kleine stukjes en doe deze in de pan samen met de havervlokken en de amandelmelk;
  • Zet de steelpan op laag vuur en laat 10 minuten warm worden onder af en toe roeren. (Wil je dat de banaan helemaal opgenomen wordt voor extra smaak, laat dan nog een paar minuutjes langer door pruttelen);
  • Voeg een theelepeltje kaneel toe met een snufje zout en roer goed door;
  • Schenk de havermout in een kom en versier naar wens met jouw favoriete noten, zaden en fruit.

Zo simpel is het, bon apetit!

Recept van Aniek Blume