Een Sinterklaas-variant op een Amerikaanse klassieker!

Aantal

20 stukjes

Ingrediënten

  • 100 gram roomboter
  • 250 gram (pure) chocoladeletters, gebroken
  • 200 gram pepernoten, een deel verkruimeld en een deel heel
  • 100 gram marshmallows, in stukjes geknipt

Werkwijze

Bekleed de bakplaat of het bakblik (min. 25x25cm) met bakpapier. Laat de boter en de gebroken chocoladeletters in een pan op laag vuur smelten tot een egale massa. Voeg de pepernoten toe en roer goed door. Voeg vervolgens de marshmallows toe en roer weer goed door.

Giet het mengel op de bakplaat en verdeel het gelijkmatig in een vierkant of rechthoek. De hoogte moet ongeveer 1,5 cm zijn. Laat het mengsel afkoelen tot kamertemperatuur en laat vervolgens koelen in de koelkast voor minimaal 2 uur. Snij de rocky boat in stukjes. Voor het serveren weer even buiten de koelkast zetten tot het op kamertemperatuur is.

Smullen maar!

Een Sinterklaas-variant op een Amerikaanse klassieker!